BOMBASTIC CSALÁDI ÉS CÉGES TÚRA KIÍRÁS

Idén már 4. alkalommal rendezzük meg a Bombastic családi és céges kerékpártúrát, melyen a Bükk Kupa útvonalán, családias, baráti hangulatban lehet feltekerni Jávorkútra. A célnál a gyerekeknek további programokat kínálunk, többek közt ügyességi pálya, rajzverseny és játszóház várja az odalátogató kicsiket.

  • A túra időpontja: 2022. szeptember 10. – 11:00 óra
  • Indulás helye: Miskolc – Bosch parkoló
  • Nevezési díj:

Előnevezés esetén: 2000 Ft/csapat

Helyszíni nevezés: 3000 Ft/csapat

Az előnevezési díjat az OTP 11714006-20448396-00000000 számú bankszámlaszámra (Somogyi Brothers Kft.) kérjük átutalni. A közleménybe kérjük feltüntetni a versenyző nevét, születési idejét. 

Az előnevezés csak teljesített befizetéssel érvényes! 

Előnevezési határidő: 2022. szeptember 7. (szerda) 24:00 óra

A túra során végig együtt haladunk, senkit nem hagyunk hátra. A Diósgyőri várnál lesz az első pihenő pont (kb.:11:50- kor), itt lehet majd fotózkodni, és akár csatlakozni is a túrához. Innen tovább haladva Lillafüreden a Hámori-tónál lesz a következő megálló (kb.:12:50), lehet szusszanni, bevárjuk a leszakadókat, szintén fotózkodás. Tervek szerint utána már csak Jávorkúton állunk meg (kb.:13:30), de ha igény mutatkozik a Jávorkúti elágazásnál (kb.:12:05) is lehet pihenő.

A szombati esemény nevezési díjaiból befolyt összeg egy részét a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ javára ajánljuk fel!

A nevezési díj 2000 Ft/csapat, amelyet a helyszínen, készpénzben kell fizetni.

A túrán való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy az alábbi online regisztrációs lapot legyen szíves minden család vagy cégvezető kitölteni. 

Figyelem!

A céges csapatban 3-5 fős,  a családi csapatban minimum 1 felnőtt+ 1 gyerekből álló csapatok indulhatnak (kor és nembeli megkötés nélkül).

A túrát sikeresen teljesítők érmet kapnak, valamint minden csapat az idejével ellátott oklevelet. 

A túra útvonala: A 25 km-es túrán bárki részt vehet aki egy kicsit is szeret kerékpározni.

Túra útvonala